Selecteer een pagina

Acupunctuur Balans methode

Zeer effectief bij pijnklachten

Bij de eerste behandeling al een positief effect

Zeer effectief

De balans methode is een methode die terug gaat naar de basis van acupunctuur. Zeer effectief. Al bij de eerste behandeling.

Weinig bijwerkingen

Acupunctuur kent weinig bijwerkingen waardoor het vrij eenvoudig in te zetten is bij tal van klachten waaronder ook pijnklachten.

Behandeling op afstand

Bij de balans methode wordt niet op de aangedane plek geprikt. Dit heeft als voordeel dat de plek waar de pijn zich bevindt niet verder belast wordt.

Eerder acupunctuur

Indien u eerder acupunctuur heeft gehad met onvoldoende resultaat, dan is deze methode aan te bevelen vanwege de goede resultaten.

 

De Acupunctuur Balans methode richt zich op het herstellen van de balans die verstoord is. Een balansverstoring kan lokaal klachten geven waardoor er pijn of ongemak optreedt. De balans methode richt zich specifiek op de aangedane plek zonder acupunctuurnaalden te plaatsen in het aangedane gedeelte. Door de balans te herstellen worden de lokale problemen opgelost en neemt de pijn of het ongemak af.

Na een aantal jaar rondgelopen te hebben met mijn rugklachten was er vastgesteld dat ik scoliose had. Ik heb Fysiotherapie geprobeerd maar dit werkte niet. Toen heb ik maar acupunctuur geprobeerd. Het duurde niet lang en de behandeling had resultaat. Het is een wonder, na de behandeling geen pijn meer. Na al die jaren is het een wonder.

Wijtze

  • Praktijk Glas is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA) waardoor de behandelingen vanuit de aanvullende zorgverzekering geheel of gedeeltelijk worden vergoed
  • De behandelingen vallen niet onder het eigen risico
  • In overleg zijn bij chronische klachten korte consulten mogelijk

 

Gegevens praktijk

 

Zonneweid 8d
1831 BX Koedijk
Telefoon 0642147798
E-mail info@praktijkglas.nl

Het parkeren is gratis en er zijn voldoende parkeerplaatsen voor de deur of direct in de omgeving.

Inschrijfnummer KVK: 71839968
Zorgverlenersnr: 90105904

De praktijk zit in Koedijk, Gemeente Alkmaar en is zeer goed te bereiken vanuit Alkmaar, Bergen, Heerhugowaard en de overige omliggende dorpen.

Er is vrij parkeren.

Praktijk Glas - Acupunctuur

2 + 5 =

Of maak gelijk online een afspraak

Mocht u tijd niet meer beschikbaar zijn dan kunt u contact opnemen voor de mogelijkheden. Er is meestal ruimte voor acute klachten.